Ελληνικά English

    Γραμμές
Αίματος
  Τύποι   Ιστορία   Πρότυπο
Φυλής (FCI)
  Επικοινωνία  


Πληροφορίες Αγοράς

 
 
Απαραίτητες Προϋποθέσεις για την απόκτηση σκύλου μας :


- Υπεύθυνη απόφαση απόκτησης σκύλου μιας και αναλαμβάνετε την ανατροφή ενός καινούριου μέλους στην οικογένειά σας. Αυτό είναι μια τεράστια δέσμευση για τα επόμενα 9-15 χρόνια που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη δέσμευση που έχει η ανατροφή ενός παιδιού.
 
- Βασική γνώση του συγκεκριμένου τύπου της φυλής καθώς πρόκειται για σκύλο με πολύ ενέργεια ο οποίος χρειάζεται τον ανάλογο χρόνο απασχόλησης.
 
- Εκπαίδευση του σκύλου τουλάχιστον στη βασική υπακοή με τη καθοδήγηση εκπαιδευτών. (υπάρχουν συνεργάτες μας)
 
*Καθ'όλη τη διάρκεια ζωής των σκύλων μας, παρέχονται πληροφορίες και καθοδήγηση από εμάς εφόσον αυτό ζητηθεί.*
 
 
Μια προκαταβολή είναι απαραίτητη για τη δέσμευση ενός κουταβιού και σας δίνει το δικαίωμα επιλογής του σκύλου σας από την εκάστοτε γέννα.
Το ποσό της προκαταβολής είναι 200 ευρώ και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας στη επιλογή κουταβιού με βάση τη χρονική σειρά καταβολής των προκαταβολών.
 
Οποιαδήποτε προκαταβολή που έχει καταβληθεί στο παρελθόν για έναν σκύλο μας δεν επιστρέφεται εφόσον ο ενδιαφερόμενος δεν παραλάβει το σκύλο για οποιονδήποτε δικό του λόγο, αλλά μπορεί να μεταφερθεί σε επόμενη γέννα, εφόσον το επιθυμείτε.
 
Αν το κουτάβι για κάποιο απρόβλεπτο λόγο δεν είναι υγιές για να το αποκτήσετε, τότε η προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο και ουδεμία υποχρέωση έχετε στην επιλογή άλλου κουταβιού από τη γέννα, εκτός αν εσείς το αποφασίσετε.
 
 
Τα κουτάβια μας παραδίδονται εμβολιασμένα , αποπαρασιτωμένα, με microchip, αφού έχουν κλείσει το 2ο μήνα της ηλικίας τους και συνοδεύονται με :
 
- Αναλυτικό  γενεαλογικό χάρτη (Πιστοποιητικό καθαροαιμίας Pedigree),
- Εγγύηση εμφάνισης δυσπλασίας έως 24 μηνών,
- Δική μας τροφή έτσι ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση σε τροφή της αρεσκείας σας.
- Διακοσμητικό κρεμαστό εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου που παράγει ήχο ώστε να συνηθίζει το κουτάβι 
 
 
Έχουμε τη δυνατότητα αποστολής του σκύλου σας αεροπορικώς, εφόσον ζητηθεί, κατόπιν πάντοτε συνεννόησης.
 
Με οποιοδήποτε άλλο μέσω μεταφοράς τα κουτάβια μας συνοδεύονται έτσι ώστε το ταξίδι να γίνει ομαλά και χωρίς stress για το κουτάβι.
 
(Τα έξοδα αποστολής του κουταβιού και του συνοδού του επιβαρύνουν τον αγοραστή)
 
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με την απόκτηση ενός κουταβιού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο
 
info@gsdforlife.com και τηλεφωνικά στο 6947 326500.

 
 


free counters